Saturday, 10 December 2011

say bye to incik teksi , hye to incik tenggiling ♥


assalamualaikum sweethearts , jawab cepat . kalau tak kentut sedas kasi awak , heheuww =,= . hey tengok gambar atas tuhh , cara kami posing . takde niat nak menganjing sesiapa , kebetulan amat masa tuhh , tolong jangan perasan then cakap saya tiru awak . memang tak ahh sayang .dahhh stop cakap pasal tuhh . harini agak letih la kan , macam nak tecabut kaki letak kat tepi then tidur sampai pagi esok . saya bersama kawan yang kat atas nihh . cantik ork dia ? nama kawan saya nihh NUR HASLIZA JUMAT . sumpah best dia , takcaya try ahh kawan dengan dia . kompem heaven okiess hidup . dia willingly nak teman saya pergi jumpa incik tenggiling . ouhh penat nya takpayah nak mengaku la kan . sampai nak terkeluar lidah berjalan sana sini .

pukul 1 kitaorang gerak pergi BANDAR LAMA BINTULU , actually walaupun dia bandar lama . best tahu ork tawaf situ walaupun hampir putus urat kaki saya . kerana incik tenggiling saya sanggup buat apa sahaja . lautan api sanggup ku redah , perut lapar sanggup ku tahan . nampak tak betapa saya obses kat awak . muahhh sikek incik tenggiling >,< walaweh romantik kan saya . auw auw ♥ sampai sampai je kat tempat yang dituju terus mata sata melilau mancari incik tenggiling , tak nampak kat luar pun . rupanya kat dalam kedai . kompem dah lama kan awak tunggu kitaorang . setianya awak sweetheart :)

okehh saya pandang je awak , saya tahu kita ada chemistry sebab tuhh saya decide awak adalah calon saya . tahniah incik tenggiling sebab buat saya senyum harinihh . awak lambat , saya dulu merisik awak , untung ahh awak dapat saya . saya janji saya akan jaga awak baik-baik sayang . say bye ! jangan sedih sayang , saya akan rindu awak laa . okelahh sayang , hari selasa kita jumpa lagi . masa tuhh saya nak peluk cium awak sebab awak dah jadi milik saya sepenuhnya . heavan nya hidup cenggituhh . 

tetiba pulak perut menjerit , dia cakap --> wehh tolong jangan tahu nak berjalan je , penuhkan perut dulu . okefine , saya dengan liza decide nak serbu KFC . makan sepuas-puasnya . konon nak diet . babai lahh diet , memang hati mudah berubah , cakap je lebih , kemain lagi . tapi dah nampak rezeki depan mata mana boleh tolak . rugi tahu tak . so makan sambil bercerita , kita memang suka gelak kan liza ? sambil berjalan pun bole gelak sampai kering tekak . dah siap makan semua , pergi pasar tamu . jenjalan kat situ , niat dihati nak  tambah koleksi shawl . pehh , senangnya hidup saya , padahal dalam almari ada 3 lagi shawl yang belum saya rasmi . nak beli lagi , nak kena tazkirah ahh dengan mak saya cengginihh :D

pusing pusing bapak lama , last-last tak jumpa yang berkenan dihati . so kitaorang cuci mata jelah kan . lagipun kena jimat . INSYAALLAH cuti krismas kami turun miri . say hye to miri . so mase tuhh pulun untuk shoping . nampak makanan lagi , see mata kitaorang memang takbole tutup kalau tengok makanan . beli jelahh kan lagipun kesian roomate saya , macam lapar je saya tinggalkan dia kat bilik tuhh . hehe . habis tuhh kitaorang masuk satu kedai yang taktahu langsung nama , macam takde nama . oke , penuh dengan ARAK , dengan saya rasa macam yang gangster gangster je dalam tuhh . sumpahh takut , terus kitaorang pusing balik terus call teksi . see penakot ork kitaorang , takut ada tempat okengg . hee

macam biasa , trauma dengan kereta , memang nak muntah saat tu jugak . tak tahan saya . bila naik kereta je mesti pening , gaya macam dah berisi 2 bulan , haha gatal kann . gelek sikek -,- bila drive sendiri takpe , takdehal stay dalam kereta empat ploh jam pongg . nampak sangat gebang ork . sumpah lega bila dapat katil , thenn terus lelap sambil mimpi incik tenggiling lagi . saya dah penat ahh sayangs , nanti saya hupdate lagi time free ea ? lagipun saya ada test ict esok . doakan saya ea ? selamat malam TEDDY BEAR blok D . senyum lebar sikek . kdaa !






NURJUHAITIE BINTI SUDISMAN

No comments: